Cautare

1754 de rezultate pentru "info credit telekom" (3.01 secunde)
In caz extrem poate ajunge credit neperformant care sa fie restructurat. ... Totusi, consultantul financiar Valentin Ionescu spune ca institutia de credit trebuie sa solicite, intai de toate, alte garantii reale, insemnand bunuri imobile.
Noul site compara gratuit si in detaliu toate ofertele de credite de pe piata, 214 credite de consum/credite de nevoi personale, 171 de credite imobiliare si ipotecare, 76 de produse de credit si leasing auto.
UBS a facut o oferta sa cumpere Credit Suisse pentru 1mld. ... Tranzactia va fi evaluata la o fractiune din pretul de inchidere al Credit Suisse de vineri. Actionarii Credit Suisse cred ca aceasta tranzactie nu este echitabila.
Scumpirea apartamentelor si mai ales a terenurilor in raport cu salariile nu le-a lasat celor care vor sa aiba o locuinta proprie decat o singura solutie - contractarea unui credit.
Numarul de siteuri web din Internet Numaratoarea a inceput in anul 1991, prin infiintarea de catre CERN(Organizatia Europeana pentru Cercetare Nucleara) a primului site web care avea adresa nxoc01.cern.ch, iar mai apoi info.cern.ch.
Euro Info Centre a consiliat anul acesta sute de IMM-uri si a format specialisti in standardizarea UE.
La sedinta ordinara a Consiliului Judetului din aceasta luna a fost aprobata asocierea Consiliului Judetului Galati cu Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania pentru a deveni membri ai Retelei Nationale INFO EU - RO, retea specializata in diseminarea de materiale informative educative, destinate informarii si educarii cetatenilor.
Transformarea sediului Parlamentului in mall, legalizarea prostitutiei, taierea salariilor preotilor din bugetul de stat, desfiintarea TVR3 si TVR info, suspendarea ziarelor si inlocuirea denumirii de "rrom" cu "tigan" sunt cateva dintre propunerile deputatului Prigoana, aminteste Evenimentul Zilei.
Ne apucam de treaba, deoarece urmeaza o campanie complicata pentru USL, nu este o treaba usoara", a declarat pentru gandul.info Miron Mitrea, cel care spune ca in alegerea sa a contat, pe langa experienta, si increderea.
Gyorgy Frunda, la TVR Info: ... "Trebuie intrat cu el in Parlament si discutat pe articole ...ne-am inteles pe principii, nu pe articole de lege", a declarat luni la TVR Info, senatorul UDMR, Gyorgy Frunda.
Gandul.info: ... (Textul integral pe gandul.info)
Gandul.info : ... Victor Ponta a fost invitatul lui Cristian Leonte si al celor doi jurnalisti Cristian Hostiuc (Ziarul Financiar) si Claudiu Pandaru (gandul.info) duminica, la emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata de ProTV.
Poate ca stiu ca este un om care vorbeste putin si gandeste cat vorbeste, a afirmat Antonescu, citat de gandul.info. ... Poate ca stiu ca este un om care vorbeste putin si gandeste cat vorbeste, a afirmat Antonescu, citat de gandul.info.
De asemenea, Centrul Euro Info din cadrul CCINA Constanta a lansat proiectul "Politici in dialog", finantat de Uniunea Europeana in cadrul programului de microproiecte- Fondul Europa.
Dotarile acestei variante de Corsa "D" includ ABS, airbag sofer-pasager, servodirectie electrohidraulica, preinstalare radio, display triple info, sistem de ventilatie, pachet fumatori, volan cu trei spite, bandouri laterale negre, grila fata cromata si jante de otel 14‘‘ cu pneuri 185/70 R14.
"Asigurati-va ca sunteti vazut ca un angajat-model, a carui munca a fost apreciata de-a lungul timpului", este sfatul specialistilor în resurse umane de la www.info-ghid.com.
"Asigurati-va ca sunteti vazut ca un angajat-model, a carui munca a fost apreciata de-a lungul timpului", este sfatul specialistilor în resurse umane de la www.info-ghid.com.
Conform noilor reglementari ale Codului Muncii, angajatorii pot impune noilor angajati o perioada de proba care poate dura, în functie de cerintele firmei, de la doua saptamâni pâna la trei luni“, precizeaza specialistii în resurse umane de la www.info-ghid.com.
Pe 8 aprilie, ziarul lanseaza aplicatia proprie pentru iPad si dezvaluie noua versiune a site-ului gandul.info, cu multiple functionalitati noi si un layout restilizat, menite sa imbunatateasca experienta utilizatorilor, indiferent de dispozitivul de pe care utilizatorii acceseaza informatia, informeaza MEDIAFAX.
compozitie, improvizatie, atitudine si rafinament. Mai mult info pe www.elenamindru.ro Al doilea grup al serii este condus de saxofonistul Catalin Milea, probabil unul din cei mai creativi muzicieni ai generariei sale.
google-analytics.com